Termékek

Építőanyag

Az építőipar nélkülözhetetlen kelléke az építőanyag. Boltunkban beszerezheted azokat a terméket, melyek szükségesek építkezésed vagy felújításod során, legyen szó vasanyagról, alapozáshoz, vakoláshoz vagy burkoláshoz szükséges anyagokról. Ne feledkezz meg a szerszámokról sem, melyeket szintén elérhetsz nálunk, hogy kényelmed teljes legyen.  

Válogass termékeink közül és találj rá házad építőanyagára. Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy akár a minőséget, akár az energiahatékonyságot, vagy az árat tartod szem előtt megtaláld az igényeidnek megfelelő darabokat.

Épületgépészet

Bármilyen fűtési módra kínálunk megoldást: gáz- és szilárd tüzelésű kazánok, kandallók, kályhák, elektromos fűtőtestek, felület fűtési rendszerek széles választéka kapható üzletünkben.
 

Burkolat

A burkolat kiválasztásakor figyelembe kell vennünk annak funkcióit, de bármilyen típusra is van szüksége, Tüzépünkön kedvére válogathat széles kínálatunkból.

Fürdőszoba

Minden fürdőszoba elengedhetetlen kelléke a szaniter, amivel tökéletessé teheti annak megjelenését. Széles termékpalettánknak köszönhetően a hagyományostól a modernig mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot.